Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Green Neemt Afscheid Van Lommel Sk Nederlander Komt Als Vervanger

Green neemt afscheid van Lommel SK, Nederlander komt als vervanger

Lommel SK neemt afscheid van verdediger Jelle Green

Lommel SK heeft Jelle Green transfervrij laten vertrekken naar het Turkse Ankaragücü. De 24-jarige verdediger speelde sinds 2021 voor de Limburgse club, waar hij in totaal 54 officiële wedstrijden speelde.

Green was een vaste waarde in de defensie van Lommel SK, dat uitkomt in de Challenger Pro League. Hij speelde dit seizoen 25 wedstrijden in de competitie en scoorde daarin één doelpunt.

Nederlander Julian Chabot komt als vervanger

Lommel SK heeft Julian Chabot aangetrokken als vervanger voor Green. De 23-jarige Nederlandse verdediger komt over van FC Groningen, waar hij de laatste seizoenen niet veel aan spelen toekwam.

Chabot is een centrale verdediger die ook als linksback uit de voeten kan. Hij speelde in totaal 38 wedstrijden voor FC Groningen en maakte daarin één doelpunt.

Groei door in Turkije

Green had nog een contract tot 2024 bij Lommel SK, maar wilde graag een nieuwe uitdaging aangaan. Bij Ankaragücü hoopt hij zich verder te ontwikkelen en een vaste waarde te worden in de Süper Lig.

Lommel SK hoopt dat Chabot een goede vervanger zal zijn voor Green. De Nederlander heeft nog niet veel ervaring in het betaald voetbal, maar heeft volgens de club veel potentie.


Komentar